Pár szó cégcsoportunkról, és vezető tagunkról a Valid Solution Kft-ről:

 

A csoport alapító tagját a Valid Solution Tanácsadó Kft.-t 2008-ban alapítottuk meg. Az országban kialakult gazdasági helyzet már sokkal korábban indokolttá tette volna egy olyan vállalkozás létrehozását, amely komplex megoldásokat kínál az üzleti élet nehézségeire, akadályaira. Úgy gondoltuk, hogy a piac már így is telített, a hasonló profilú cégek lefedik és ellátják a feladatot. A tények azonban rávilágítottak arra, hogy a választék ugyan hatalmas, de sokszor a tanácsadó cégek tevékenységei csak egy – egy megoldásra fókuszálnak és nem tudják kezelni a komplex problémákat. Véleményünk szerint nélkülözhetetlen, hogy egy tanácsadó cég olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint a szakmai kompetencia, a kreativitás, a rugalmasság, a gyors reakció és a feddhetetlenség. A piac felmérése során arra jutottunk, hogy ezeknek a feltételeknek csak igen kevesen felelnek meg, ezért vágtunk bele, hogy mi magunk hozzunk létre egy vállalkozást, amely profi szinten ellátja minden területen kiszolgálja ügyfeleit. Így született meg az az idea amely ma is lényünk egyik alapja.

2012-ben cégünk új tevékenységgel bővítette profilját, a vezetőség új kihívást keresve kezdett bele a közművagyon értékelésbe. Bár a vagyonértékelésnek szoros részét képezi a gazdasági- és pénzügyi értékelés, úgy döntöttünk, hogy a Valid Solution Kft.-t teljes egészében a speciális mérnöki feladatoknak szenteljük, referenciáit örökítve pedig életre hívjuk az Economic Solutions-t.

Cégcsoportunk az elmúlt évek során újabb és újabb divízióval bővült követve a változó piacban rejlő lehetőségeket. Büszkék vagyunk rá, hogy szakmai tudásunk, sokrétűségünk és rugalmasságunk az évek során mindig igazolja magát, és cégcsoportunk ma már 8 taggal rendelkezik, melyet a tulajdonosok kizárólag magyar tőkéből, befektetők bevonása nélkül hoztak létre.

 

Octopus Invest Kft

Építőipari tevékenységekkel, magasépítéssel, bontással, útépítéssel foglalkozó cégünk.

Economic Solutions Zrt

Üzletviteli menedzsmenttel foglalkozó cégünk, mely fő célja a vállalkozások támogatása.